Inregistreaza-te!  Recupereaza parola 
Nume de utilizator sau parola gresita!

1. Informații generale

Folosirea acestui website (vizitarea/ accesarea serviciilor), implică acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor de către utilizator. Prin accesarea website-ului, utilizatorul confirmă că acceptă să respecte termenii și condițiile de mai jos.

Conținutul acestui website poate fi revizut în orice moment, fară notificarea prealabilă a utilizatorului. Utilizatorul va putea consulta însă, în orice moment, termenii și condițiile pentru utilizarea www.smart-bet.ro.

2. Obligațiile utilizatorului

Utilizatorul este de acord să folosească website-ul, ținând cont că :

- este interzisă modificarea, încărcarea, postarea, difuzarea sau transmiterea oricărui conținut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare;

- este interzis să transfere sau să vândă orice fel de informații obținute de pe sau prin intermediul acestui website;

- este interzis să folosească www.smart-bet.ro pentru a încărca, publica sau transmite orice conținut ilegal, defăimător, amenințător, abuziv etc.

- este interzis să încarce, posteze, difuzeze sau să transmită orice material care conține viruși, fișiere sau programe care sunt create să distrugă, întrerupă sau să limiteze funcționarea oricărui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicații;

- este interzis să încalce în mod intenționat sau nu orice lege locală, națională sau internațională.

3. Limitarea răspunderii

Administratorul website-ului nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile de pe website nu pot fi accesate de către utilizatori pe o perioada nedeterminată de timp, indiferent de motivele tehnice. De asemenea nu oferă nicio garanție, în cazul oricăror consecințe care pot apărea, fiind cauzate de nefuncționarea, întârzierea sau securitatea serviciilor sale

Utilizarea serviciului se face pe propria răspundere, astfel administratorul website-ului nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea websiteului său.

Administratorul website-ului NU este răspunzător și NU oferă nicio garanție în legătură cu următoarele situații:

- serviciul este funcțional în mod neintrerupt sau fără erori

- orice eroare de website sau disfuncționalitate va fi remediată;

Orice material descărcat sau obținut prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de websiteul www.smart-bet.ro poate fi folosit doar pe proprie răspundere, iar utilizatorul va fi singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate device-ului de pe care face accesarea.

4. Drepturi de proprietate intelectuală

Prin accesarea www.smart-bet.ro, utilizatorul a luat la cunoștință și este de acord că websiteul, precum și orice continut din cadrul bannerelor publicitare, logo-uri și simboluri asociate sau alte informații disponibile prin intermediul website-ului sunt protejate de drepturile de autor, de mărcile comerciale sau alte drepturi de proprietate sau legi.

5. Înregistrare, parole și responsabilități

Accesul utilizatorului din cadrul prezentului website necesită înregistrarea cu un nume de utilizator și parolă. Se recomandă utilizatorului să nu dezvăluie nimănui această parolă.

Administratorul website-ului nu va cere niciodată parola conturilor utilizatorului, în mesaje prin poșta electronică sau telefon.

6. Politica de confidențialitate

Ca urmare a utilizarii serviciului www.smart-bet.ro, pot fi solicitate persoanelor fizice diverse informații (nume și prenume, adresă, număr de telefon etc). Toate aceste informații vor avea caracter strict confidențial.

Deoarece nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată 100%, avertizăm utilizatorul că orice informație trimisă prin intermediul www.smart-bet.ro se va face pe proprie răspundere.