Inregistreaza-te!  Recupereaza parola 
Nume de utilizator sau parola gresita!

PARIURI LIVE

(1) Organizatorul, în punctele de lucru unde este posibil tehnic, va asigura transmisia TV a evenimentelor şi va putea organiza pariuri pe parcursul desfăşurării evenimentului (pariuri live).

(2) Pariuri pe parcursul desfăşurării pot fi: câştigător eveniment, câştigător restul meciului (indiferent de rezultatul inregistrat la momentul plasarii pariului, se pariaza ca si cum atunci ar fi scorul de 0-0, fiind luate in considerare doar golurile inscrise dupa acceptarea pariului, in timpul regulamentar de joc), winner (in caz de egalitate se returneaza miza), primul gol marcat, urmatorul gol marcat, câştigător la handicap (avantajul unei echipe), câştigătorul primei reprize, câştigătorul reprizei secunde, numărul de goluri (sub/peste “n” goluri), număr de cornere, primul cartonas galben, va fi penalty, va fi cartonaş (in cazul in care se acorda un cartonas unui jucator dupa ce arbitrul fluiera finalul meciului, acesta nu va fi luat in considerare), cine va avea urmatorul corner, cine merge mai departe, total offside-uri in meci, alte posibilităţi. Pentru tipurile de pariu “total evenimente in meci” se vor lua in considerare doar cele acordate/executate si validate de catre arbitru (ex.: un corner repetat in urma deciziei arbitrului se va lua in considerare doar o singura data). Lista nu este limitativa, se pot accepta pariuri si pe alte tipuri de pariuri : ambele echipe marcheaza, castiga ambele reprize (victorie dubla), marcheaza in ambele reprize, scor corect, gol marcat pe intervale de timp, marcheaza din penalty, etc. Totodata se pot accepta pariuri pe tipuri de pariuri similare din alte discipline sportive precum tenis, baschet, hochei, handbal etc. Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor sportive (Art.19 Discipline Sportive).

(3) Pe un bilet se poate paria un singur tip de pariu din acelaşi eveniment.

(4) Cotele din lista de pariuri, se schimbă în timpul desfăşurării evenimentului, iar informaţiile privind fiecare schimbare de cota se transmit automat pe monitoarele din agenţii.

(5) În cazul în care evenimentul se întrerupe (incidente în timpul meciului, timp nefavorabil etc.), este abandonat sau amanat, pariurile primite sunt valabile încă 12 ore, iar în cazul în care evenimentul nu se reia, nu se rejoaca, pariul este nul (cota 1.00).

(6) În cazul în care un pariu este plasat la o cotă incorectă datorită unei întârzieri în acoperirea "Live" a unui Eveniment şi în cazul în care o echipă sau jucator a dobândit un avantaj semnificativ, respectivul pariu va fi validat la cota 1.00. Pariurile acceptate de catre Organizator dupa ce a fost determinat rezultatul respectivului tip de pariu, sunt considerate nule si vor fi validate la cota 1.00.

(7) În cazul unor erori de tipărire, erori pe Biletele de pariere sau erori evidente privind datele introduse în baza de date a Organizatorului, acesta îşi rezervă dreptul de a le considera nule sau de a le valida la Cotele si rezultatele corecte, chiar dacă descoperirea erorilor are loc după încheierea Evenimentului. Cererile de anulare a unor pariuri afectate în acest fel vor fi luate în considerare numai dacă sunt făcute anterior începerii respectivului Eveniment.

(8) În cazul întreruperii transmisiei (nu există imagini de la meci) toate pariurile se iau în considerare si vor fi folosite rezultatele majoritătii mijloacelor de informare independente sau rezultatele confirmate in cadrul industriei pariurilor sportive.

(9) În cazul în care transmisiunea TV a evenimentului sportiv depăşeşte ora de închidere a agenţiei pariurile efectuate se vor plăti în ziua imediat urmatoare.

(10) Pariul este efectuat în momentul tipăririi biletului, iar biletul nu poate fi schimbat sau stornat după tipărirea acestuia.

(11) Cotele care au fost valabile în momentul primirii pariului pot fi schimbate până în momentul tipăririi biletului.

(12) Câştigurile se plătesc în agenţia în care a fost făcut pariul după terminarea evenimentului sau a unei părţi din eveniment (prima repriză, primul set, cine marchează primul gol,etc).

(13) Dreptul de a pretinde plata câştigului live poate fi exercitat in termen de 15 zile.

(14) Costul minim al unui bilet la pariurile live este de 1 leu (miza minima 0.95 lei), cel maxim fiind 500 lei (miza maxima 476.19 lei).

(15) Castigul maxim al unui bilet la pariurile live este 30.000 lei.