Inregistreaza-te!  Recupereaza parola 
Nume de utilizator sau parola gresita!


Grila Smart BONUS se activează atunci când pariezi cel puţin 5 evenimente cu cotă minimă de 1,20, iar MAXIM jumătate dintre evenimente sunt de tipul rezultat final, pauză sau final sau şansă dublă.

În funcţie de evenimentele cărora li se atribuie cotă 1, se stabileşte şi grila de bonusare astfel:

  • Dacă după acordarea cotei 1, numărul de evenimente pe care ai pariat rezultat final, pauză sau final şi şansă dublă este mai mare de jumătate, atunci biletele NU se mai supun sistemului de bonusare.

  • Dacă după acordarea cotei 1, numărul de evenimente pe care ai pariat rezultat final, pauză sau final şi şansă dublă este mai mic de jumătate, atunci se aplică Grila Smart BONUS pentru numărul de evenimente de pe bilet rămas cu cotă minimă 1,20.

Exemplu: Dacă pariezi 14 evenimente: 7 pariuri rezultat final, pauză sau final, şansă dublă şi 7 pariuri cu alte derivate, iar două evenimente pe care s-a pariat rezultat final, pauză sau final, şansă dublă primesc cotă 1, atunci se aplică Grila Smart BONUS pentru 12 evenimente , crescând câştigul cu 30%.

Bonusul Smart 200

In cazul in care cota finală a unui bilet simplu este mai mare sau egală cu 200 si Clientul pierde doar un singur eveniment de pe biletul respectiv, el va primi bonus de 10 (zece) ori miza jucata.

In cazul in care unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc din motive enumerate in regulament cota 1, regula de mai sus se va pastra si se va calcula din nou cota ramasa pe bilet dupa aplicarea cotei 1.00.

Pentru a primi acest bonus trebuie ca pe bilet sa existe doar cote mai mici sau egale cu 10.

In cazul in care un bilet indeplineste conditiile pentru Pariul Sansa dar si pentru Bonus 200, se va acorda bonusul valoric mai mare

Nu se acorda Bonus 200 pe bilete combinate.

Bonusul Pariu Sansa

In cazul in care pe un bilet simplu se gasesc minim 11 evenimente, fiecare cu cota de minim 1.30 si Clientul pierde doar pe un singur eveniment, atunci Clientul va primi 15% din castigul recalculat, fara cota evenimentului pierdut.

Pentru bonusul Pariu Sansa nu se va mai aplica alta grila de bonusare.

Nu se acorda bonusul pentru Pariul Sansa pe bilete combinate.

Bonusul Smart Cota

Zilnic se vor stabili câteva evenimente cu cote speciale, cu opiuni de pariere: 1, x, 2, 1x, x2, 12 si se pot juca solo, in bilet simplu sau in bilet combinat. Se pot juca unul sau mai multe evenimente din cadrul Smart Cota pe acelasi bilet.

Bonusul Smart Extra (+5)

Se vor stabili evenimente cărora li se acordă o cotă specială cu opiuni de pariere: 1, x, 2, 1x, x2, 12.

Se poate juca un singur eveniment din categoria Smart EXTRA, dar cu încă minim 5 alte evenimente din oferta clasica sau chiar Smart COTA.

Se poate juca in bilet simplu sau combinat (minim 6 evenimente /varianta).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a adauga si alte bonusuri, explicate in oferta Smart Bet.